Ny fasade og gulv for Tinos Hotell

I ett år har Murmestrene Tisløv AS vært med på å pusse opp Tinos Hotell i Namsos. Det har vært oss en fornøyelse!

I januar 2014 startet oppdraget med å pusse opp fasaden og legge nye fliser på gulv og vegger på Tinos Hotell. Like oppunder jul var oppdraget fullført.

– Det har vært en artig jobb, men samtidig krevende fordi det har vært såpass kompakt framdrift. Entreprenører i alle fag hang nærmest oppå hverandre til slutt for å få hotellet klart til julebordsesongen, sier daglig leder Tor Arne Tisløv.

Han er imponert over at driverne av hotellet klarte å holde åpent hele tiden mens den omfattende renoveringen pågikk.

Fornøyd hotelldrifter

Trine Magnussen ved Tinos Hotell innrømmer også at det var på hengende håret at hotellet sto fiks ferdig til det første julebordet. Hun berømmer derfor håndverkerne som sto på for å få alt klart.

– Vi er veldig fornøyd med håndverkerne og hele oppussingen. Mennene fra Murmestrene Tisløv har vært trivelige å ha i hus, smiler hun.

Flislegging og murpuss

I løpet av året som har gått har anerkjente Tinos Hotell fått litt av et ansiktsløft. Ny fasade utad og ombygde lokaler innendørs. Murmestrene Tisløv har stått for siste finish på fasaden ved å legge på armeringsnett innbakt i mørtel på ventech-plater og sluttpuss i hvit farge.

– Innendørs har vi bidratt med å legge fliser i trapper, på gulv i ganger, inngangsparti og restaurant i tillegg til nye toalettrom, forklarer Tor Arne Tisløv.

Stort oppdrag for firmaet

Jevnt over har fire mann deltatt daglig på renoveringen fra murfirmaets side.

– Vi er fornøyd med at et kjent bygg i Namsos velger mur og flis når det først skal pusses opp. Ofte velges slike løsninger bort fordi det blir dyrt. Men det å velge mur og flis er til gjengjeld en varig og holdbar løsning som gir innsparinger på sikt, sier Tor Arne Tisløv.